Магазин «Osvito» :


Магазин «Osvito» - товары для обучения, развития и дома. Большой ассортимент, который постоянно растет, доступные цены, индивидуальный подход к каждому заказу, доставка в любой населенный пункт Украины, профессиональная консультация наших специалистов, гарантия, специальные предложения для оптовых покупателей, скидки для постоянных клиентов.
Доставка товаров осуществляется по налаженной и отработанной схеме, товары приходят точно в срок в целости и сохранности, г. Киев, Днепропетровск, Одесса, Харьков,  Запорожье, Николаев, Луцк, Сумы, Львов, Тернополь, Кривой Рог, Херсон, Винница, Черновцы, Чернигов, Полтава и многие другие. 

 

Главная/ Новости

Новости


09 апр. 2020

Що таке фліпчарт і історія розвитку. Види дошок для офісу.

Що таке фліпчарт і історія розвитку. Види дошок для офісу.

У сучасному світі важко уявити собі компанію або навчальні класи без магнітно-маркерної дошки або фліпчарта. Дане обладнання набуло широкого поширення і використовується в процесі навчання і проведення презентацій. Зазвичай його можна знайти в будь-якому класі, конференц-залі або кімнаті переговорів. Крім того, такі дошки часто встановлюють і в студентських аудиторіях.


Стандартний колір дошки, а також те, що на її поверхні можна малювати або писати щось, полегшує процес проведення презентацій і показу чого-небудь під час уроку. Крім того, таку апаратуру можна з великою ефективністю застосовувати їх для ведення записів кожен день.

Різновиди офісних дощок досить різноманітні. Дошки для офісу розрізняються за призначенням, дизайнерським оформленням, розмірами і особливостями конструкції. Ще одними істотними відмінностями є структура поверхні і якість виконання апарату. Як же розібратися у всьому цьому різноманітті і вибрати для своїх цілей модель з оптимальним співвідношенням якості дошки і її вартості.

Історія та еволюція матеріалів для дошок

Перші варіанти дошки, на яких можна писати маркерами, з'явилися ще в 60-х роках минулого століття на території США. Їх виробляли з меламіну - особливого різновиду пластику. Подібне покриття робило виробництво дощок дорогим, а самі вони після листа погано очищалися. Тому навіть після ретельного очищення на поверхні, виконаної з такого матеріалу, залишалися помітні сліди.

Проблема вирішувалася, і з часом на ринку з'явилися магнітно-маркерні дошки, поверхня якого виконана з покритої лаком сталі. Такі матеріали допомогли також створити обладнання з оптимальним співвідношенням вартості і якості. Завдяки цим параметрам вони швидко завоювали ринок, і по теперішній час залишаються одними з найпопулярніших варіантів.

Ще пізніше в продаж надійшли дошки з" порцеляновим " покриттям. Схожість з цим матеріалом надає емаль, запечена на поверхні дошки при високій температурі. Через такого способу виробництва обладнання довговічне, і на нього надається гарантія в 25 років.

Протягом декількох років на ринку пропонують і більш сучасні варіанти, з покриттям, виконаним з міцного, загартованого скла.

Ситуація на українському ринку

Незважаючи на кризову ситуацію в Україні, попит на магнітно-маркерні дошки підвищується. В основному це відбувається через те, що такі дошки - найдешевше обладнання для проведення презентацій. Крім того, така техніка сприяє розвитку корпоративної ринкової сфери. Були створені недорогі варіанти, які здатні дозволити собі будь-які покупці.

Тенденція

На думку експертів, сьогодні для реалізації даного товару більш перспективні регіони, оскільки в столичному регіоні пропозиція набагато перевищує попит. Сьогодні велику популярність отримали моделі стандартних розмірів в середньому і бюджетному цінових сегментах.

Крім того, відкрилися нові канали збуту - тепер вони потрібні не тільки в офісах, але і в навчальних закладах, в організаціях сфери послуг.

З часом зростає попит на такі апарати і серед звичайних громадян - для створення нагадувань рідним.
Компанії, що продають дошки тепер повинні брати участь в тендерах - так їх вибирають покупці, які є державними установами.
Для організацій, що займаються їх продажем, магнітно-маркерні дошки-джерело постійного доходу.

Вернуться

Рекомендуемые товары


Рекомендуемые товары