Магазин «Osvito» :


Магазин «Osvito» - товары для обучения, развития и дома. Большой ассортимент, который постоянно растет, доступные цены, индивидуальный подход к каждому заказу, доставка в любой населенный пункт Украины, профессиональная консультация наших специалистов, гарантия, специальные предложения для оптовых покупателей, скидки для постоянных клиентов.
Доставка товаров осуществляется по налаженной и отработанной схеме, товары приходят точно в срок в целости и сохранности, г. Киев, Днепропетровск, Одесса, Харьков,  Запорожье, Николаев, Луцк, Сумы, Львов, Тернополь, Кривой Рог, Херсон, Винница, Черновцы, Чернигов, Полтава и многие другие. 

 

Главная/ Новости

Новости


3232
11 апр. 2020

Кращі захисні маски для обличчя 2020

Кращі захисні маски для обличчя 2020

Яких тільки масок сьогодні не випускають: хочеш синтетичну з аптеки або модну чорну, як у героїв блокбастерів? А може вам потрібна максимальна ступінь захисту і тоді варто придивитися до промислових респіратором? "Ми поговорили і з лікарем, і з дизайнером (стиль в сучасному житті теж має значення!) про кращі захисні маски для обличчя в 2020 році. Розповідаємо, які існують моделі і в чому їх відмінність один від одного.

Рейтинг топ-5

1 місце. Респіратори зі змінними фільтрами

Вони багаторазові. Роблять їх з гіпоалергенного матеріалу. Головна особливість видно вже з назви. У такі захисні маски для обличчя потрібно вкручувати фільтруючі капсули. Вони захищають від більшості токсичних газів і парів.

Використовують їх виключно в промислових цілях. Однак в 2020 році, на тлі поширення коронавірусу, можна і зустріти на людях в мегаполісі. Але питання в тому, наскільки регулярно змінюються фільтри і чи змінюються взагалі. Плюс такий пристрій часто досить дороге.

2 місце. Протиаерозольна захисна маска для обличчя

Найчастіше їх використовували на будівництвах і в промисловості. Причому в залежності від якості, таку можна застосовувати протягом декількох змін. На відміну від звичайних масок, які продають в аптеці, такі куди більш щільно прилягають до обличчя, що підвищує ступінь їх захисту. Обов'язково є клапан для дихання. І верхня частина зроблена так, щоб зручно було надягати з захисними окулярами.

Однак якщо хочете використовувати таку в медичних цілях, то все одно доведеться слідувати правилам гігієни і міняти її кожні дві-три години.

На таких масках обов'язково вказують клас захисту. Він починається з абревіатури FFP, а потім йде цифра.

FFP1-затримує до 80% твердих і рідких домішок. Рекомендується при роботі в запорошених приміщеннях, де суспензія в повітрі нетоксична. Тобто якісь тирса, крейда, вапно.
FFP2-затримує до 94% домішок в атмосфері і навіть речовини середньої токсичності.
FFP3-зупиняє до 99% твердих і рідких частинок.

Вернуться

Рекомендуемые товары


Рекомендуемые товары